Yrityksestämme

100 Sähkö Suomi Oy
Sähkön, aurinkoenergian ja automaation ammattilainen

100 Sähkö Suomi Oy on Pohjois-Savossa toimiva, valtuutettu S2 -urakoitsija ja se tarjoaa ammattitaitoisen palvelun kaikkiin sähkö-, aurinkoenergia- ja automaatiotarpeisiin olivat ne sitten teollisuuden tai omakotitalojen sähköistämistä tai suunnittelua. Lisäksi suunnittelemme uusiutuvaan energiaan perustuvia ratkaisuja kuten aurinkopaneelien tarve kartoitusta ja asennusta. Vahvalla ammattitaidolla ja yli 30 vuoden vankalla kokemuksella tarjoamme asiakkaillemme nykyvaatimusten mukaista, laatuajatteluun perustuvaa ja vastuuntuntoista palvelua.

Työn tekee aina ihmiset, laadulla ja ympäristöä kunnioittaen

Meillä on pitkäaikaisia työntekijöitä ja hyvään asiakaspalveluun ja laadukkaaseen asennustyöhön sitoutuneita sähköalan ammattilaisia. Vakiintuneiden asiakkaidemme kanssa meillä on luotettavat ja pitkäaikaiset liikesuhteet. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä henkilöistä, yrityksistä, yhteisöistä ja julkisesta sektorista.

Toimintamme on ympäristöä kunnioittava. Kestäväkehitys ja ympäristöystävällisyys näkyvät myös toiminnassamme.

100 Sähkö Suomi Oy:llä on vahva historia

100 Sähkö Suomi Oy on saanut alkunsa 1980 –luvun alussa perustetusta sähköasennusyrityksestä. Laadukkaan palvelun myötä yritys sai jalansijaa myös sähkösuunnittelu- ja automaatiojärjestelmäsektorilla. Samassa yhteydessä asiakaskunta laajentui kattamaan yksityisistä aina kunnille ja teollisuudelle tarjottaviin palveluihin saakka. Logiikkakeskusten valmistuksen kasvamisen myötä 100 Sähkö Suomi Oy perustettiin vastaamaan kasvaneeseen kysyntään vastaavaan tarpeeseen.

Täysin suomalainen yrityksemme on sitoutunut vastaamaan tuotteistaan 100–prosenttisesti. Siitä 100 Sähkö Suomi Oy on saanut nimensäkin.

100 Sähkö Suomi Oy:n omistajat uuden hallin rakennustyömaalla vuonna 2009. Keskellä yrityksen toimitusjohtaja Hannu Rasi, oikealla työnjohtaja Matti Rasi ja hallituksen jäsen Katja Rasi.

 

 

Olemme STUL ja Yrittäjät -jäseniä.