Oma akku aurinkosähkön varastointiin

Oma akku varastoi aurinkosähköä tarpeittesi mukaan. Hanki OmaAkku meiltä!

Haluatko katsoa televisiota tai vaikkapa pestä pyykkiä omatuottamallasi sähköllä? Varastoidulla sähköllä voi lämmittää jopa saunan tai ladata sähköauton juuri silloin, kun itse haluat.

Päivällä varastoitu omatuotettu sähkö tulee tarpeeseen päivän jälkeen kotiaskareissa, varsinkin tehokkaimman sähkötuotantoajan jälkeen. Miten saada paras mahdollinen taloudellinen hyöty aurinkopaneeleista?

Aurinkosähkön tuotanto ei aina ajoitu sähkönkulutuksen kohdalle

Aurinkosähkön tuottaminen katolle asennettavien aurinkopaneelien avulla on jo hyvin yleistä Suomessa. Tärkeä ympäristöteko ei kuitenkaan ole tarjonnut omistajilleen sitä maksimaalista taloudellista hyötyä, mikä järjestelmän tuotannollinen potentiaali on. Tuotettua sähköä jää usein hyödyntämättä, koska oma sähkönkulutus ei ajoitu päivittäiselle sähkötuotantojaksolle.

Sähkönjakeluyhtiöt ovat kehittäneet ratkaisuja, joilla sähköntuottaja saa kompensaatiota sähköverkkoon syöttämästään sähköstä muiden hyödynnettäväksi. Valitettavasti tuo kompensaatio on varsin pieni tuotetun sähkön arvoon nähden. Ylijäämäsähkö kannattaakin varastoida omiin akkuihin ja käyttää silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

OmaAkku-järjestelmä varastoi sähköä tarpeittesi mukaan

Aurinkosähkön varastointi on mahdollista 100 Sähkön OmaAkku™ -järjestelmällä. Se on omavarainen aurinkosähköjärjestelmä, joka aurinkopaneeleiden lisäksi sisältää aurinkosähköä varastoivat akustot sekä invertterin ohjausjärjestelmineen. OmaAkku™ mahdollistaa tehokkaan aurinkoenergian varastoinnin ja edullisen käytön mihin vuorokauden aikaan tahansa.

OmaAkku™-järjestelmällä aurinkoenergiatuotannon ylijäämäsähkö, joka jää omasta kulutuksesta yli, varastoidaan hämäräajan käyttöä varten. Tämä vähentää jakeluverkostosta ostetun sähkön kulutusta. OmaAkku™-järjestelmässä on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Akusto voi toimia sähkölähteenä verkkojakeluhäiriöiden aikana. Siihen voidaan ladata verkosta edullisempaa yösähköä esimerkiksi aamuaskareita varten. Akuston valinta tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Aloita energiaomavaraisempi elämä, ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen OmaAkku™-järjestelmästä!