Haemme lisää sähköasentajia palvelukseemme!

Oletko ammattitaitoinen ja ripeäotteinen sähköasentaja? Hyville työntekijöille löytyy aina töitä. Hae meille töihin helposti alla olevalla lomakkeella tai LinkedInin kautta.

 

100 Sähkö Suomi Oy:lla on korkein AAA-luottoluokitus

100 Sähkö Suomi Oy:lle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus, joka on osoitus siitä, että yrityksemme luottokelpoisuus on parhaimmalla tasolla. Rating-luokituksen mukaan 100 Sähkö Suomi Oy:llä on erinomaiset taloudelliset tunnusluvut ja positiivinen yritystausta eikä sillä ole maksuhäiriöitä. Eli 100 Sähkö Suomi Oy on luotettava, turvallinen sekä vastuullinen kotimainen yritys.

Tulos on syntynyt ahkeralla, rehellisellä ja laadukkaalla työllä. Kiitos kuuluu myös asiakkaillemme!

Sähköasennukset korona-aikana

Tiedote 27.3.2020: Toimintamme jatkuu normaalisti

Arvoisat asiakkaamme!

Korona-viruksen aiheuttamasta erityistilanteesta huolimatta, toimintamme jatkuu normaalisti. Teemme kaikki sovitut ja tilaukseen tulevat sähkötyöt normaalilla aikataululla. Mahdollisista viivästyksistä informoimme asiakkaitamme välittömästi. Seuraamme tilannetta päivittäin ja reagoimme nopeasti, mikäli tilanne muuttuu.

Pidämme asiakkaistamme ja työntekijöistämme hyvää huolta. Ilmoitathan meille, jos tilaat sähkötöitä tilaan, jossa on karanteenissa olevia tai flunssaisia henkilöitä. Olemme antaneet hygienia- ja toimintaohjeet työntekijöillemme, jottei kanssakäymisemme aiheuta ylimääräistä riskiä kenenkään sairastumiselle. Noudatamme luonnollisesti kaikkia koronaan liittyviä ohjeita ja määräyksiä.