Yrityksestämme

100 Sähkö Suomi Oy
Sähkön, aurinkoenergian ja automaation ammattilainen

100 Sähkö Suomi Oy on Pohjois-Savossa toimiva, valtuutettu S2 -urakoitsija, joka tekee kaikkia sähkö- ja aurinkovoimala-asennuksia. Vahvalla ammattitaidolla ja yli 30 vuoden vankalla kokemuksella tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista, laadukasta ja vastuuntuntoista palvelua. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä henkilöistä, yrityksistä, yhteisöistä ja julkisesta sektorista.

Työn tekee aina ihmiset. Laadukkaasti ja ympäristöä kunnioittaen.

Täysin suomalainen perheyrityksemme on sitoutunut vastaamaan tuotteistaan 100–prosenttisesti. Siitä 100 Sähkö Suomi Oy on saanut nimensäkin. Laadun tekevät ammattitaitoiset ja pitkäaikaisia työntekijämme, jotka ovat sitoutuneet ripeään asiakaspalveluun ja laadukkaaseen asennustyöhön. Vakiintuneiden asiakkaidemme kanssa meillä on luotettavat ja pitkäaikaiset kumppanuudet.

Toiminnassamme noudatamme ISO 9001 Laatustandardin mukaista Laatujärjestelmäämme. Arvojamme ovat:

  • Luotettava palvelu ja laatu
  • Nopea ja ammattitaitoinen
  • Kestävä kannattavuus ja kasvu
  • Työntekijöiden ja työn arvostaminen
  • Ympäristövastuullinen toiminta

Kestäväkehitys ja ympäristöystävällisyys näkyy toiminnassamme mm. siten, että keräämme kaikki asennustyöstä muodostuneet jätteet ja kierrätämme ne asianmukaisesti.

Esimerkiksi kaikki työmailla syntyvä metallijäte kerätään talteen ja ohjataan kierrätykseen asianmukaisesti.

100 Sähkö Suomi Oy:llä on vahva historia

100 Sähkö Suomi Oy on saanut alkunsa 1980 –luvun alussa perustetusta sähköasennusyrityksestä nimeltä Sähkö ja Poltin Hannu Rasi. Tämä toiminimi teki aluksi sähköasennuksia ja öljypoltinhuoltoja. Yritys kasvoi ripeästi ja vuonna 2007 rinnalle perustettiin perheomisteinen osakeyhtiö.

Laadukkaan sähköasennustöiden lisäksi 100 Sähkö Suomi Oy on saanut jalansijaa myös aurinkovoimala- ja vesihuollon kaukovalvonta-alalla. Asiakaskunta on laaja kattaen yksityisille, kunnille ja teollisuudelle tarjottavat palvelut ottaen huomioon asiakkaiden erityistoiveet (kuten sairaalat).

Aika rientää

Alla näet kuvat perheyrityksemme hallituksen jäsenistä vuodelta 2009 ja 2020.

 

100 Sähkö Suomi Oy:n hallitus syksyllä vuonna 2020. Keskellä yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Hannu Rasi ja hänen oikealla puolellaan poikansa, sähkötöiden työnjohtaja Matti Rasi. Hannun tytär, liiketoiminnan kehittäjä Katja Rasi on vasemmalla.

 

100 Sähkö Suomi Oy:n omistajat uuden hallin rakennustyömaalla vuonna 2009. Keskellä yrityksen toimitusjohtaja Hannu Rasi, oikealla työnjohtaja Matti Rasi ja hallituksen jäsen Katja Rasi.

 

100 Sähkö Suomi Oy:lle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus, joka on osoitus siitä, että yrityksemme luottokelpoisuus on parhaimmalla tasolla.

 

Olemme STUL ja Yrittäjät -jäseniä.

Meiltä onnistuvat: sähköasennus, sähköhuolto, sähkösaneeraus, aurinkopaneeliasennus, aurinkosähköjärjestelmät ja räätälöidyt sähkökeskukset. Teemme myös vesiosuuskuntien päivystys- ja huoltotöitä.